Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum yek katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faik evetğu alanlarda da tercih edilir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekip biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim taşımalık avantajları sağlamaktadır.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan binalar sinein yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi adına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların anne duhullerinde veya koridor taksimmlerinde yangının dokunaklı bir biçimde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı binalarda hayat veya pencerelerden halas olmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır binalarda arttırılan denetimler ile alay malay yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri koyu bir incelemeye tabi tutulur. Yapıların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, konstrüksiyonların haricinde kâin ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında sevimli zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + ekip seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin yangın kapısı tercihlerinizi çizgiırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge üzere) ve size vüruttirilmiş ve henüz şahsi özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha âlâ bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe reva şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat kârlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan itimatlı bir meydan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı fen alabilirsiniz.

Yangın ve müstacel hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söylem edilen bu karakol temelı modellerde normal kapı koluna nüsha. 

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i küfretmek bâtınin tıklayın.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedi kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page