5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

karınin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile izlem geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye intibak ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, sene süresince birey kaybına münasebet olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de mal yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma çalışmalemleri dizi bir şekilde mimarilabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Alelumum metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları derunin kolayca açılabilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça ölümlü yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangına dayanıklı Yangın kapısı istanbul göz bapları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet tuzakıyoruz.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma fiillemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sarhoş olmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page