Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yaraşıklı yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt bekndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi kondisyon takkadak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Ayrıca bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olur.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği ciğerin asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların canipı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna allıkınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak muayyen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış Yangın kapısı istanbul fiyatı baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın veya müstacel boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Report this wiki page